RRETH NESH

Kush jemi ne?

Frigo Deluxe, në bashkëpunim me partnerët italian, gjerman, francez, grek, holandez, etj. duke e kombinuar me stafin e vet profesional, është përkushtuar që gjithnjë të jetë një hap përpara me zgjedhjet dhe alternativat që ju ofron për të realizuar investimin tuaj në bazë të buxhetit që e posedoni. Projektimi, cilësia dhe realizimi janë shtyllat tona të punës. Të jesh pjesë e zgjedhjeve luksoze do të thotë të KURSESH dhe të shkëlqesh. Të punosh së bashku me kompani të tjera stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

MISIONI

Frigo Deluxe LLC implementon të gjitha fazat, që nga projektimi, e deri tek realizimi i çdo projekti me kujdes të shtuar. Klienti duhet të jetë i kënaqur gjithnjë. Kompania jonë në vazhdimësi stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

VIZIONI

Vizioni ynë është që në të ardhmen e afërt të arrijmë të bëhemi me ndikim rajonal dhe më gjerë. Projektet tona tashmë të finalizuara ndodhen nëpër Evropë dhe rajon.

Shërbimet tona

Projektim

Deluxe Solutions bën projektimin e kuzhinave industriale, në mënyrë që të jenë sa më të shfrytëzueshme dhe lehtësisht të përdorshme.

Koncepte

Ne krijojmë dhe përshtasim konceptet e pajisjeve në përputhje me nevojat dhe dëshirat e klientëve

Konsulencë

Ne ofrojmë konsulencë për klientë, në mënyrë që t'i shtyjmë drejt zgjedhjeve më të duhura, kur është në pyetje është investimi.

Montim dhe Instalim

Përpos sjelljes së pajisjeve të dëshmuara për cilësi, Deluxe Solutions bën edhe montimin dhe instalimin e të gjitha pajisjeve nëpër lokacionet tuaja.

Realizim

Përkujdesemi që të realizojmë deri në detajet më të vogla të gjithë enterierin e kuzhinave industriale.

SERVISIM

Deluxe Solutions ofron servisim profesional të pajisjeve për të gjithë klientët e vet.

NE OFROJMË PAJISJE PROFESIONALE INDUSTRIALE

Klientët

Partnerët

Partnerët