Frigo Deluxe

Ne ofrojmë zgjidhje!

SHëRBIMET TONA

Projektim

Deluxe Solutions bën projektimin e kuzhinave industriale, në mënyrë që të jenë sa më të shfrytëzueshme dhe lehtësisht të përdorshme.

Koncepte

Ne krijojmë dhe përshtasim konceptet e pajisjeve në përputhje me nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Konsulencë

Ne ofrojmë konsulencë për klientë, në mënyrë që t'i shtyjmë drejt zgjedhjeve më të duhura, kur është në pyetje është investimi.

Montim dhe Instalim

Përpos sjelljes së pajisjeve të dëshmuara për cilësi, Deluxe Solutions bën edhe montimin dhe instalimin e të gjitha pajisjeve nëpër lokacionet tuaja.

Realizim

Përkujdesemi që të realizojmë deri në detajet më të vogla të gjithë enterierin e kuzhinave industriale.

Servisim

Deluxe Solutions ofron servisim profesional të pajisjeve për të gjithë klientët e vet.

Ne ofrojmë pajisje profesionale Industriale

Kualitet

Është parimi bazë i punës sonë për krijimin e standardit dhe cilësisë më të lartë.

Siguri

Garantojmë siguri të plotë gjatë përdorimit të pajisjeve tona.

Efikasitet

Pajisjet janë garancë për efikasitet dhe efiçiencë gjatë gjithë kohës së përdorimit.

Pajisje për kuzhina

Pajisje për pastiqeri

Pajisje për Piceri

Dhoma Ftohëse

Pajisje për kafe-bar

Pajisje për mishtore

Pajisje për qebatore

Partnerët

Klientët

Facebook

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Ne jemi Zgjidhja!

Frigo Deluxe, në bashkëpunim me partnerët italianë dhe grekë, duke e kombinuar me stafin e vet profesional, është  përkushtuar që gjithnjë të jetë një hap përpara me zgjedhjet dhe alternativat që ju ofron për të realizuar investimin tuaj në bazë të buxhetit që e posedoni. Projektimi, cilësia dhe realizimi janë shtyllat tona të punës. Të jesh pjesë e zgjedhjeve luksoze do të thotë të KURSESH dhe të shkëlqesh. Të punosh së bashku me kompani të tjera stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

Misioni

Misioni ynë

Frigo Deluxe LLC implementon të gjitha fazat, që nga projektimi, e deri tek realizimi i çdo projekti me kujdes të shtuar. Klienti duhet të jetë i kënaqur gjithnjë. Kompania jonë në vazhdimësi stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

Vizioni

Vizioni ynë

Vizioni ynë është që në të ardhmen e afërt të arrijmë të bëhemi me ndikim rajonal dhe më gjerë. Projektet tona tashmë të finalizuara ndodhen nëpër Evropë dhe rajon.

+383 45 500 007
burim@kuraja.com
Afër Autosallonit Peugeot - Qagllavicë 10000 Pristina, Kosovo

Na ndiqni në:


All Rights Reserved. Frigo Deluxe Solutions. | Proudly powered by Roitiv Group.