ZGJIDHJE PëR çDO CHEF

6 & 7 MAJ, Cagllavice, Magjistrala Prishtine - Ferizaj km7 Prishtine

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

Partneri juaj i pajisjeve profesionale dhe industriale

Zgjidhje për çdo Chef

FRIGO DELUXE prezanton eventin më të madh të organizuar ndonjēherë në Kosovë, dedikuar profesionistëve të Hotelierisë, Turizmit dhe mbarë Gastronomisë “Zgjidhje për çdo Chef”.
Prezantojmë inovacionet më të reja rreth teknologjisë në gastronomi ku do të ketë demostrime Live nga Chef-at më në zë të mbi 20 kompanive më të suksesëshme Europiane.

Shkëmbim përvojash, rrjetëzim me ekspertë ndërkombëtar të fushave të lartëcekura.

Mundësi e jashtëzakonshme që ti shijoni specialitetet cilësore nga pajisjet tona profesionale dhe duart e arta të Chef-ve
Përjetoni eventin nën tingujt e muzikës dhe qëndrojmë së bashku me liderët e industrisë një hap para kohës, ju do të ndaheni të impresionuar dhe do të fitoni përvoja të reja dhe zgjidhje për çdo sfidë.

Ky event vlenë për: INVESTITORË, CHEF KUZHINE, SHEF HOTELI, PRONAR BIZNESI, ARKITEKT, NDËRTUES dhe të gjithë profesionistët e fushës.

Partneri juaj i pajisjeve profesionale dhe industriale

Zgjidhje për çdo Chef

FRIGO DELUXE prezanton eventin më të madh të organizuar ndonjēherë në Kosovë, dedikuar profesionistëve të Hotelierisë, Turizmit dhe mbarë Gastronomisë “Zgjidhje për çdo Chef”.
Prezantojmë inovacionet më të reja rreth teknologjisë në gastronomi ku do të ketë demostrime Live nga Chef-at më në zë të mbi 20 kompanive më të suksesëshme Europiane.

Shkëmbim përvojash, rrjetëzim me ekspertë ndërkombëtar të fushave të lartëcekura.

Mundësi e jashtëzakonshme që ti shijoni specialitetet cilësore nga pajisjet tona profesionale dhe duart e arta të Chef-ve
Përjetoni eventin nën tingujt e muzikës dhe qëndrojmë së bashku me liderët e industrisë një hap para kohës, ju do të ndaheni të impresionuar dhe do të fitoni përvoja të reja dhe zgjidhje për çdo sfidë.

Ky event vlenë për: INVESTITORË, CHEF KUZHINE, SHEF HOTELI, PRONAR BIZNESI, ARKITEKT, NDËRTUES dhe të gjithë profesionistët e fushës.

0 +
Pjesëmarrës
0 +
Brende
0 +
Shtete
0 +
Vende Parkimi

Brendet PjesmarrËse

Njoftohuni me
CHEF-at

Thomas Fabris

Baron

Giovanni Bolzonello

Lainox

UESLI PREKAJ

Lainox

Anis Djekboub

Baron

Ivica Valenta

UNOX

GORAN DURIC

UNOX

Aleksandar Rauing

Baron

IDLIR HARUNI

UNOX

Jacopo Chelli

Cattabriga

Chef, Francesco Sansone

Baron

Claudio Rampinini

Moretti Forni

Dario Cais

Onfire

CARLO FAMA’

HOONVED

Tomislav Baraba

 ROBOT COUPE

NEBOJSA UROSEVIC

SIGMA

Martina Nikolčić

LG

Marko Uzun

LG

Karan Ryan

Fitness Guru

Crystal Clements

Fitness Guru

Selin Simmonds

Fitness Guru

GALERIA